onsdag den 24. oktober 2012

Medister m. bouillon kartofler



For nylig i klubben talte vi om mad, det gør vi nu tit, men denne dag fortalte en om hvordan hun nogle gange lavede medisteren i ovnen; istedet for den traditionelle måde, jeg lyttede og syntes det lød godt, og  at det ville jeg da også prøve en dag.
Det blev så idag og ii hvor var det godt, kan varmt anbefales.Overvejede istedet for som overskriften at kalde retten; Bittens medister m. pift...men det blev som overskriften.
Her er  opskriften så nem & enkel....









1l. Bouillon grønsag/svine

Ovnen tændes på 200 grader ( varmluft)

I et ildfast fad lægges kartofler ( næsten 1 kg.) i skiver, tilsæt salt peber derefter

1 - 1 1/2 skivede løg & 3 fed hvidløg,

Medisteren lægges på toppen og prikkes let, bouillon hældes ved til det dækker lidt af pølsen
I ovnen ca.  20/25 min,  eller til pølsen har den farve du vil have; så vendes pølsen, hvorefter der gives ca 20min mere i ovnen.

Løg, hvidløg, salt og peber efter smag og behag.

Bouillon også hva man syntes, enten  en terning af hver eller 1/2 af hver!!

                                                                                 En god portion



Det smager skønt..velbekomme...
Må vi have en god aften....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar